Uutisarkisto

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta!

joulukortti16

 

 

Messari 11.12.2016

Messukeskuksen Voittaja-näyttelyissä on aina oma tunnelmansa! Tänä vuonna ei tuloksissa jäänyt paljon jälkipolville muisteltavaa, mutta oli ihana saada tämä porukka kokoon!

messari-2

messari-1

messari-0

Vasemmalta S.Painted Silk, S.Paint Me A Dream, S.Wildcat Smile, S.Truly Unruly

 

 

2.10.2016 William

william-sunset

FI & EE & LV CH HeJW-14 Starsong Wildcat Smile on muuttanut Bridemoor’s kenneliin.

 

 

Tallinnan syysnäyttelyt Saku-hallissa 24.&25.9.

saku-show16

Puolisisaruksilla oli oikein kiva näyttelyreissu!

24.9. tuomari Andrew Beare, Irlanti
Starsong Tiger Muffin AVO ERI 1 SA PU1 Sert ROP RYP4
Starsong Paint Me A Dream JUN ERI 1 SA PN1 JunSert VSP VSP-jun

25.9. tuomari Boris Baic, Slovenia
Starsong Tiger Muffin AVO ERI 1 SA PU1 Sert VSP
Starsong Paint Me A Dream JUN ERI 1 SA PN1 ROP ROP-jun

Lisaksi lauantaina parikilpailussa BIS3-sijoitus

 

Erikoisnäyttely 13.8.

Marlalle junnunarttujen luokkavoitto, pn3 ja serti erkkarista, uskomatonta! Narttuja esitettiin näyttelyssä kaikkiaan 62 kappaletta, tuomarina Ray Grice.

erkkari2016-1

erkkari2016-2

Sylvi valioissa ERI mutta ei sijoitusta. Sääolosuhteet eivat olleet parhaat mahdolliset, sadetta ja tuulta riitti.

 

Mäntsälän näyttely 16.7.2016

Mäntsälässä paistoi aurinko, ja ihanan näyttelypäivän kruunasi Marlan menestys Rony Doedijnsin kehässä. Junnuluokasta SERT ja VSP! ROP oli Niina Ojalan C.I.B. FI&LT&BY CH Sweet Me Believe In Dream. Upeista kuvista kiitos Sirpa Saari!

news-sirsaari-mäntsälä2
news-sirsaari-mäntsälä3
news-sirsaari-mäntsälä1
news-sirsaari-mäntsälä4

Alkukesän näytelmiä

21.5. Haminan KV näyttelyssä ruotsalainen Sonny Ström sijoitti Williamin valioiden kolmanneksi SA:n kera ja lopulta urosten neljänneksi. Marlan ensiesiintyminen Suomen virallisissa luokissa toi ERI 2 SA ja varasertin.

5.6. Jämsässä pääsi vaihteeksi Petry kokeilemaan onneaan, Marija Kavcic palkitsi sileällä ERIlla, ja nartuissa Marlan ERI 2 ja SA.

Ja viikon päästä Kotkan Ruusussa 18.6. Marla pokkasi ensimmäisen Suomen sertin ja PN2-sijoituksen Colm Hastingsin kehästä.

Ja mainittakoon että kaikissa näyttelyissä satoi. Jämsässä välillä myös rakeita. Kotkassa tuuli hajotti sateenvarjon..

Pentukarusellia 14.5.2016

news-pentukaruselli

Kotkassa järjesti oma seura eli KKS pentunäyttelyn, sinne siis. Dany (Starsong Truly Unruly) oli ainoa urospentu, ja sai Maija Lehtoselta aivan ihanan arvostelun seka KP:n. Pentuesisko Nelly (Starsong Sin Sweet N’ True) sijoittui neljän nartun luokassa toiseksi ja sai myös KP:n. Dany oli sitten ROP-pentu ja sijoittui ryhmakehässa hienosti kolmanneksi. Parikisaankin piti vielä osallistua, siinä neljäs sija.

 

 

Narvan näyttelyt 23. ja 24.4.2016

news-narva2016

Keväinen reissu suuntautui Narvaan kansallisiin näyttelyihin, ja mukava reissu olikin! Juuri junnuikään tullut Marla oli yllättaen ROP lauantaina Olga Kojevnikovan kehassa, William oli VSP ja sai sertin. Ja isosta kehästä Marlalle ryhmä kakkonen! Marla ja William sijoittuivat parikilpailussa BIS neloseksi.

Sunnuntaina oli Williamin vuoro voittaa Levente Miklosin rotukehä, ja toinen serti tarkoittaa myös valioitumista Eestiin ja sita kautta myös Suomeen ja Latviaan. Marlalle junnuserti ja PN2. William hienosti sunnuntaina viela RYP3 ja parikilpailussa sijoituttiin jälleen, BIS2.

Reissussa mukana olivat myös Siru, joka lauantaina voitti avoimen luokan ja sunnuntaina esiintyi vain Erittäin Hyvän verran, seka pikkuinen Nelly babyluokassa harjoittelemassa. Kunniapalkinto molempina päivinä, mutta iso kehä taisi olla pikkuisen liian jännittävä. Hyvää treenia kuitenkin.

Näyttelyn jälkeen otettiin yksi lomapäivä, koiratkin pääsivat juoksemaan Itämeren rannalle!

narvassa

 

 

Lahti KV 2.4.2016

news-lahtiKV2016

Vuoden ensimmäinen näyttely meille oli Lahden kansainvälinen, se oli samalla Marlan ensiesiintyminen. Ikää oli vähän vajaa 9 kk joten pentuluokassa mentiin ja voitto tuli! William avoimen luokan kolmas, SA ja PU4. Tuomari oli Jorgen Hindse Tanskasta.

 

 

 

 

Kotisivujen suunnittelua

© Starsong Shelties